References

Hier vind je enkele aanbevelingen van collega’s uit mijn vorige jobs en opleidingen.

Egemin

 

“Als Systems & Concepts Engineer werkte Randy mee oplossingen uit voor onze klanten. Voor de logistica beurs in 2012, maakte hij deze 3D animatie op een paar dagen tijd, met software die hij de week ervoor nog nooit gezien had…”

 

Jan Vercammen – CEO – Egemin NV

Stylin'Art

Stylin’Art

“Hij zorgde voor een 3D simulatie van onze nieuwe productielijn, maakte PLC programma’s en programmeerde frequentiesturingen…

 

Maar evengoed sleutelde hij zelf aan hydraulische vorklifttrucks en deed hij  las-, draai- en freeswerk.”

 

Ellen Smeets – Stylin’Art

CNC dinosaur

Halwema

“Randy is een gedreven technieker, hij was zeer sterk in zowel de mechanica als de elektronica van onze complexe machines. Hij gaf gepassioneerd opleidingen en gebruikte regelmatig onze CNC na de uren voor al zijn creatieve projecten…”

 

Tom Vanlommel – Owner of Halwema NV – Woodworking Machinery

haven van Antwerpen

PSA Antwerp

 “Hij is niet de zo’n typische ingenieur met maatpak en stropdas. Hij hing liever bij weer en wind met de klimgordel onder een containerkraan om ze terug aan de praat te krijgen.

 

Als er kogellagers vervangen werden van de hijswielen, dan gebruikte hij die om bij de scouts een reuzenrad te maken. Die lagers zijn immers groot genoeg om een sjorbalk door te steken…”

 

Paul Jonkers – Brigadier – PSA Antwerp

xaverius

Xaveriuscollege

“In 1999-2000 heb ik op het Xaveriuscollege, samen met Mathijs Scheepers en leerlingen van 5 en 6 het cultuurproject “Een eeuw in het water” gerealiseerd. Randy deed meteen auditie en werd geselecteerd. Hij speelde niet alleen een belangrijke rol op het podium, maar zorgde ook voor de special effects. 

 

In de creatie die we samen maakten werd een absurde fantasie plots mogelijk. Een grote ijsblok zou onder de warme spots de hele voorstelling steeds sneller water lekken en dan plots naar beneden vallen. In duizend stukkenRandy construeerde een mechanisme en overtuigde me dat het feilloos zou werkenwat ook lukte!”

 

 

Dirk Terryn – CANON Cultuurcel