Personal

Op deze pagina vind je wat meer info over de mens achter The RGtect, Randy Geerts …

site6

Imagineer

Mijn naam is Randy Geerts. Ik ben geboren in 1982 en afgestudeerd als ingenieur elektromechanica in 2004.

 

Negen jaar heb ik gewerkt bij diverse bedrijven. Zo heb ik een brede ervaring kunnen opdoen in verschillende vakgebieden. Ik ontdekte al gauw dat ik niet gemaakt ben om op een bureau stil te zitten…

 

In 2013 heb ik eindelijk de moed gevonden om mijn “veilige” job als ingenieur op te zeggen en datgene te gaan doen wat ik het liefst doe: “Imagineering”.

randy geerts

3* duiker

Op 40 meter diepte gewichtloos hangen zweven, met alleen het geluid van je eigen ademhaling, is zalig!

 

Wat me in deze sport zo hard aantrekt, zijn ( naast manta’s, schildpadden en haaien) alle technische snufjes die je nodig hebt om de natuurwetten te trotseren.

 

Ik kan me ook uitleven in het zelf maken van allerlei gadgets, zoals een draagbare douche of een GoPro camera mount, of in het organiseren van een OWT voor onze duikclub.

mijn drie schatten

Mijn drie schatten

Ik heb al veel geknutseld in mijn leven, maar die twee kleintjes zijn het beste wat ik ooit gemaakt heb!

kite

Hobby

Er gaat niet veel boven een avondje kiten bij zonsondergang.

 

Nog leuker wordt het als je een kite buggy in elkaar last. Dat is een soort driewieler voor volwassenen, waarmee je over het strand kan scheuren. Technical and entertaining, wat moet je meer hebben?

kampvuur

Scout

Van alle cursussen en workshops die ik gevolgd heb, kan er geen enkele tippen aan de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn jaren als scoutsleiding bij Sint-Bernadette. Ook daar kon ik mijn passie voor techniek niet verstoppen.

 

Het geeft een zalig gevoel als je leden tien jaar later nog vertellen over de “trebuchet” die we bouwden op kamp, waarmee we een watermeloen over het terrein lanceerden.

 

De kroon op het werk waren drie jaar groepleiding met een fantastische leidingsploeg…